Husse Laxolja este un supliment alimentar unic, bogat în acizi grași Omega-3 care îmbunătățesc calitatea pielii și a blănii. De asemenea, Laxolja este un potențiator de aromă natural și o sursă ideală de energie. Foarte potrivit și pentru animalele cu nevoi energetice ridicate.
ULEI DE PEȘTE DE CALITATE SUPERIOARĂ
-
Materia primă folosită în procesul de prelucrare este proaspătă. Somonul este păstrat pe toată durata procesului într-un mediu rece iar durata procesării peștelui proaspăt în ulei (produs finit) nu depășește 24 de ore. Materiile prime sunt produse conform standardelor ISO, asigurând astfel trasabilitatea completă a uleiului de somon. Nu se folosesc conservanți în timpul producției și îmbutelierii. Nu se utilizează niciun proces de curățare tehnică sau chimică care ar putea afecta calitatea sau proprietățile Laxolja. Fără chimicale și aditivi, Laxolja conține numai ulei de somon proaspăt, cu o calitate excepțională a materiei prime utilizate.
-
Uleiul este produs din fileuri și cap de somon (cele mai nutritive părți ale acestuia). Este extras printr-un proces foarte delicat, rezultând un ulei pur de calitate superioară, unic din punctul de vedere al compoziției, culorii, mirosului și gustului. Conținutul său ridicat de astaxantină conferă uleiului o culoare portocalie și îi oferă proprietăți antioxidante foarte bogate.
-
Acest ulei de somon deosebit de gustos este potrivit inclusiv pentru consumul uman, fiind un supliment alimentar bogat în acizi grași omega-3 și antioxidanți naturali.
EFECTUL ACIZILOR GRAȘI OMEGA-3
- Cei mai importanți acizi grași omega-3 sunt (EPA) acidul eicosapentaenoic, (DHA) acidul docosahexaenoic și (DPA) acidul docosapentaenoic. Acești acizi grași sunt vitali pentru dezvoltarea, întreținerea și funcționarea optimă a mai multor țesuturi și organe, în special: membranele celulare, creierul, pielea, blana, rinichii, pereții vaselor sangvine, sistemul imunitar, precursor pentru hormoni și substanțe-semnal (eicosanoidele, ochii - retina).
ACIZII GRAȘI OMEGA-3 ȘI BOLILE
- Există numeroase condiții patologice și fiziologice care măresc necesarul de acizi grași omega-3 pentru a atinge o modulație optima a aportului metabolic. De exemplu: infecții, traume, vindecarea rănilor, stress-ul metabolic (în urma diferitelor condiții și boli), stress-ul postoperatoriu, cancer, boli renale, boli ale pielii, alergii, boli ale sistemului imunitar și stress, boli de inimă, boli de sânge, boli cauzate de vârsta înaintată, etc.
INGREDIENTE:
100% ulei de somon
CONSTITUENȚI ANALITICI:
proteine 0%, fibre brute 0%, grăsimi 100% din care:
Omega-3 15% (DHA: 4%, EPA: 3%, DPA: 1,5%),
Omega-6 10%,
cenușă brută 0%.
Energie: 3750 kJ/890 kcal per 100g.
1 ml de ulei de somon conține 80 mg EPA, DHA și DPA.